Twitter’de Hilal Cebeci Cılgınlığı

Türkiye’de 2010 yılının başlarında kullanılmaya başlayan ve kullanıcı sayısı inanılmaz bir hızla artan sosyal paylaşım platformu olan Twitter ünlülerinde uğrak mekanı oldu. Kullanıcı sayısı bakımından facebook twitter’e göre önde olsada twitter özellikle “ünlüler” tarafından daha fazla kullanılıyor.

 

Cumhur başkanından, muhalefet liderlerine kadar twitteri kullanmayan kimse yok nerdeyse. Sosyal paylaşım ağlarının yeni fenomeni twitter’de adından en fazla bahsedilen kişilerin başında Hilal Cebeci geliyor. Takipci sayısı 1 milyona doğru ilerleyen Hilal Cebeci takipcilerine “panpişlerim” diye hitap ediyor.

 

Peki Hilal Cebeci bu kadar takipciyi nasıl edindi?

Twitter’de yayınladığı yarı çıplak resimleri yazılı ve görsel basında çok yer aldı. Bir taraftan “dişiliğini kullanıp” yarı çıplak pozlar vermesi ağır eleştiriler alırken diğer taraftanda twitter takipci sayısı inanılmaz ölcüde arttı.

 

İşte Hilal Cebecinin Twitter’de yayınladığında olay resimler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilal Cebeci Twitter üzerinden sadece resim yayınlamakla yetinmeyip hızını alamamış olmalıki video’da yayınlamaya başladı. İşte Hilal Cebecinin twitter videoları.

http://youtu.be/A8qFhgsKHjo

Yorum yapın