Seda Sayan’dan Erol Köse’ye Şok Eden Sözler

Kadırgalı lakabıyla anılan Seda Sayan, Twitter’in tartışmalı ismi Erol Köse’ile çıplak fotoğraflarını Twitter’de yayınladığı gerekcesiyle ağza alınmayacak hakaretlerde bulunarak kavga etti.

Dün gece “Cenk Koray Ekran Ödülleri” kapsamında Günay Restaurant’da karşılaşan ikili kavgaya tutuştu. Seda sayan Erol Köse’ye hitaben, “sen nasıl adamsın, ş… herif. Hangi yüzle buraya geldin. Senin kalıbına tüküreyim. Senin ananı…” diyerek hakaretlerde bulundu. Bununla yetinmeyen Seda Sayan Erol kösenin yüzünede tükürdü.

‘NEREDEN GELDİĞİ BELLİ’
Olay karşısında hiçbir şekilde tepki vermeyip hareketsiz kalan Erol Köse, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu: ‘Bana, genç kızıma, aileme sülaleme hakaretlerde bulundu. Rahmetli Cenk Koray’ı anmaya gelmiştim. Ben bir doktorum kimin nereden geldiği belli. Ben kendi klasmanımda görmediğim için cevap vermeye tenezzül bile etmedim. Bunu ancak kültür seviyesi belli olan biri yapar. Böyle güzide bir yeri geçmişte çalıştığı başka tarz yerler zannetti. O edepsizliği yaptı. Bu kadar medya ve kişinin içinde kendisini Kadırgalı, burayı da mahalle zannedip saldırmaya çalıştılar.’

PİPİS’İN ADAMI SALDIRIP DARP ETTİ
Seda Sayan gecede ödül almak için sahneye çıkarken Köse de dışarı çıktı. Erol Köse, restoran çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada ünlü menajer Stelyo Pipis’e dönerek ‘Kameralar önünde şov yapıyorsun. Seninle daha sonra görüşeceğiz’ dedi. Bu sırada Pipis’in yanında çalışanlarından Osman adlı genç Erol Köse’ye yumruk attı. Aldığı darbeyle gömleği yırtılan Erol Köse yanındakilerle birlikte hızlıca mekandan ayrıldı.

Daha sonra mikrofonu eline alan Mehmet Ali Erbil, “Helal olsun kadırgalıya (Seda Sayan) hepimizin yapmak isteyipte yapamadığı şeyi yaptı.” diyerek Seda Sayan’a destek çıktı.

Erol Köse son günlerde Twitter’de yazdığı mesajlarla sanat camiasından büyük tepkiler alırken, bazı isimler Erol Köse’yi klavye erkeği olmakla suçlayıp, gündemde kalmak için Twitter’i kullanmakla suçluyor.

Seda Sayan Erol Köse Kavgasına Ait Video Görüntüleri

http://youtu.be/XToQ6eolBd0

 

http://youtu.be/eSs04p9RSoM

Yorum yapın