Samsung Galaxy S III açığa mı çıktı?

Akıllı cihaz teknolojisi konusunda iPhone’nin en büyük rakibi olan Samsung Galaxy S en yeni versiyonu olan S III’ü 2012 yaz aylarında çıkarmayı planlıyor. Fakat kulağımıza gelen söylentilere göre S III çoktan piyasaya çıkmak için hazırlanmış. Samsung’un bu piyasa stratejisinin sebebi henüz anlaşılmasa da uzmanlar S III’ün daha fazla merak edilmesi ve satış arttırma stratejileri olduğu konusunda ortak görüş bildiriyorlar.

Yurt dışında bulunan ve S III ile ilgili son bilgileri ileten sitelere göre S III’ün resmi dahi ele geçirilmiş. Kaynaklar henüz net olarak resim konusunda açıklama yapmazken resmin S II’nin tanıtım resmine aşırı benzemesi iddiaları çürütüyor.

Kaynak sitelere göre S III S II’ye göre yüzde 25 daha güçlü olacak. 1280×720 ekran çözünürlüğe sahip olacağı iddia edilen S III 1.5 Ghz Exynos 4412 ile üretilmesi bekleniyor. Henüz bu bilgiler sadece iddia olarak kalmış durumda. Geniş bilgi için kaynakların açıklamaları beklenirken bu özellikler ile kullanıcıların çok da heyecanlığını düşünmüyoruz.

Yorum yapın