Saç Mezoterapisi

Saçın ihtiyaç duyduğu mineralleri ve vitaminleri saç derisi içerisine özel yöntemlerle enjekte etme işlemidir. Bu işlem sayesinde saç dökülmesi azaltılır, saçın dokuları canlandırılarak daha parlak ve sağlıklı saçların çıkmasına olanak sağlanır.

Saçın durumuna göre birkaç seans ufak dozlarda enjekte işlemi yapılır. Enjekte işlemi saçların köklerine uyarıcı etki yaparak saç kökünün daha iyi beslenmesini sağlar. Haftada tek seans olarak uygulanabildiği gibi yoğun saç dökülmelerinde haftada 2 seans olarak da uygulanabilmektedir.

Mezoterapi uygulaması yaş ve cins ayrımı olmaksızın herkese yapılabilir, yapılmasındaki asıl amaç ise hücreleri uyarıp doku canlılığı kazandırmaktır. Birkaç seans sonrası yararlı etkilerini görmek saç dökülmesine karşı hızlı bir yöntem olduğunu ortaya koyar.

Özet olarak mezoterapi yapmadaki ilk amaç saç dökülmesini önlemek, ikinci amaç saç kalitesini artırmak, bir diğer amacı ise saçların daha iyi beslenmesine yardımcı olarak saç çıkarmayan hücreleri uyararak saç çıkarmasını sağlamaktır.

Saç Ekimi (Mezoterapisi) Hakkında Video

Yorum yapın