MAYA TAKVİMİ

Durun! Allah Allah bu kadın da memleketin durumunu bırakmış Maya takvimiyle mi uğraşıyor demeyin hemen.

Hani 21 Aralık 2012 günü vardı ya. Kimilerinin korkudan evden çıkmadığı, günlerce o gün için yiyecek stoğu yaptığı(ha bir de Şirince’de toplananlar var) kimilerinin ise konuyla dalga geçtiği bir gündü o. Ne olursa olsun sonuçta o gün tüm dünya tarafından beklendi.

Elbette ki o gün “kıyamet kopacak” diye yorumlanan bir gün olmamalıydı. Bunu konuya ilgi duyan araştırmacılar izah etmeye çalıştılar. Tabii bizler altı ay öncesini belki unuttuk gittik ama bakın aslında Maya takvimi nelerden bahsetmek istiyordu, kehanet denilen şeyler aslında nelerdi?

Mayalar başka bir çağa geçiş olarak kabul etmişler 21 Aralık’ı. Geleceğe nasıl gireceğimizle ilgili tercihlerimizin bizim elimizde olacağını söylüyorlar.

İnsanlık için büyük bir uyanış ve değişim zamanı. Kabul etmek veya direnmek… Geleceğimizi etkileyecek iki olgu. Toplumsal veya bireysel olarak verdiğimiz kararları negatif sularda yüzme olarak alırsak, nefret, göze göz, dişe diş yolunda, korku ve egoizm ve inatlaşma yolunda gitmeye devam edersek doğrudan kaos dönemine gireriz.

Eğer büyük bir dayanışma içine girilirse, bir bütünün parçası olduğumuz unutulmazsa pozitif büyüme dönemine yani Altın Çağ’a ulaşılır. Bu değişim zamanı bizim tercihimize göre belirlenecektir. Ya kaos durumuna girip yok oluşa sürüklenmek ya da pozitif bir bilinçle her yönden yükselmek…

Farkındalık ve gerçeklik anlayışı hem bireysel hem toplumsal olarak büyük değişikliklere sebep olacak.

Mayaların 6. Dünya dedikleri 21 Aralık 2012 den sonrası bireysel ve kolektif çalışma zamanı olarak kabul edilmiştir. Bu süreçte değişiklikler çok farklı ve fazla olacaktır. İlişkilerin bitmesi, yer değişiklikleri, mesleklerin değişimi, davranış ve düşüncelerin değişimi gibi…

İçinde bulunduğumuz çağa “Dünya Üzerindeki Yargılama Zamanı”, “Büyük Saflaşma Zamanı”, “Çağların Değişimi” de denmektedir.

Mayaların kehanetleri sapmaların tamamlanacağını bunun sonucunda ise insanların uyanacağına işaret etmektedir.

Umarım bu kadın niye Maya takviminden bahsediyor demiyorsunuzdur artık…

Kaynak: İşte Evrenin Yol İşaretleri

Yorum yapın