Mana Coin Nedir, Mana Coin Projesinin Teknik Detayları

Mana Coin Nedir?

Decentraland (MANA), kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor.

Mana Coin Nedir, Mana Coin Projesinin Teknik Detayları

Bu sanal dünyada, kullanıcılar daha sonra gezinebilecekleri, üzerine inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alırlar.

Decentraland, 2017’de gerçekleştirilen 24 milyon dolarlık ilk madeni para arzının (ICO) ardından piyasaya sürüldü. Sanal dünya, 2019’da kapalı betasını başlattı ve Şubat 2020’de halka açıldı. O zamandan beri, kullanıcılar, bilgisayarlarında çok çeşitli deneyimler yarattılar. Etkileşimli oyunlar, genişleyen 3B sahneler ve çeşitli diğer etkileşimli deneyimler dahil olmak üzere LAND parselleri.

Decentraland iki jeton kullanır: MANA ve LAND. MANA, takas edilemeyen ERC-721 LAND jetonlarını almak için yakılması gereken bir ERC-20 jetonudur. MANA jetonları, Decentraland pazarında bir dizi avatar, giyilebilir cihaz, isim ve daha fazlasını ödemek için de kullanılabilir.

Mana Coin Özellikleri Nedir?

– Kullanıcılar, statik 3D sahnelerden dinamik uygulamalara kadar her şeyi inşa edecekleri arazi parselleri satın alabilir ve geliştirebilirler
– Kullanıcılar, sahip oldukları arazinin içeriği üzerinde tam kontrole sahiptir ve diğer kullanıcılar için ürettikleri değerden elde edilen tüm geliri elinde tutar

Mana Coin Teknik Alt Yapısı Nedir?

Teknik ayrıntılar: Decentraland, arazi mülkiyeti ve içeriği hakkında bilgi depolamak için Ethereum blok zincirini kullanır. İçerik IPFS ağı kullanılarak dağıtılırken, veri karmaları blok zincirinde saklanır

2022 ve 2025 için Mana Coin Fiyatı Tahmini

Mana fiyatının bu yıl mevcut seviyelerden %50 artması bekleniyor. Öte yandan mana coin için 2025’te çeşitli Mana Fiyat Tahminleri var: 92,9 dolar, 12,5 dolar, 6,83 dolar, 10,77 dolar, 50 dolar, 15,45 dolar ve 14,4 dolar. Ortalama Mana Fiyat Tahmini 2025 28,97 Dolar olarak beklenmektedir.

Yorum yapın