Engelliler Konulu Öykü Yarışmasında Muhteşem Final

Türkiye’de ilk defa düzenlenen “Birinci Engelliler Konulu Öykü Yarışmasında” dereceye eserlerin duyurusu internet üzerinden yapılan canlı yayınla ilan edildi.

 

 

 

 

 

 

Engelliler.Gen.Tr ve Ankara Yenimahalle belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen canlı yayın, Engelliler.Gen.Tr, İnfial.Com.Tr ve Facebook üzerinden Sayın Şenol Balaban’ın resmi sayfasından canlı yayınla yine Sayın Şenol Balaban tarafından yapıldı…

Gerek Engelliler.Gen.Tr sitesi üyeleri ve ziyaretcileri, gerekse yarışmaya katılan eser sahiplerine farklı bir heyecan yaratan canlı yayın ilgiyle takip edildi.

İŞTE DERECEYE GİREN İLK DÖRT ESER:

BİRİNCİLİK ALAN ÖYKÜNÜN ADI: UÇURTMA ( Bu öykünün teknik değerlendirmesi ve öyküyü PDF formatında okumak için buraya tıklayın. )

YAZAR: AHMET KARAKULAK

İKİNCİLİK ALAN ÖYKÜNÜN ADI: EVLAT ( Bu öykünün teknik değerlendirmesi ve öyküyü PDF formatında okumak için buraya tıklayın. )

YAZAR: FUAT SEVİMAY

ÜÇÜNCÜLÜK ALAN ÖYKÜNÜN ADI: BİR KÜÇÜK DÜNYAM VAR ( Bu öykünün teknik değerlendirmesi ve öyküyü PDF formatında okumak için buraya tıklayın. )

YAZAR: ERDAL GÖZE

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ ALAN ÖYKÜNÜN ADI: İPEK KANATLAR ( Bu öykünün teknik değerlendirmesi ve öyküyü PDF formatında okumak için buraya tıklayın. )

YAZAR: BÜŞRA DENİZ

Yorum yapın