Engelli ve Gaziler Protez, Ortez Ücreti Ödemeyecek

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanlığı ile Artı Ortopedi Medical arasında yapılan protokol gereği Tüm Engellilerimizin ve Gazilerimizin ortez, protez vb. gibi cihazların tamamı hiçbir ücret farkı ödenmeden istedikleri ölçü ve ayarlarda Engellerimiz ve Gazilerimize yapılıp teslim edilmektedir.

protez

Avrupa Birliği kapsamında yürütülen projeler, Engelliler ve Gazilerimizin engelsiz ve daha iyi bir hayat sunarak işlerin kolaylaştırılması için Artı Ortopedi Medical ile hayata geçirilmektedir.

Projelerden kaynaklanan gelirler ile engellilerin devlete ödediği % 20 lik fark ücreti, bu gelirlerden karşılanacaktır.

Bunlara dahil olarak il dışından gelecek olan engelli ve gazilerimiz içinde misafirhanelerde ücretsiz kalma ve yeme içme her şey dahil ücretsiz olacaktır.

Engellilerimiz ve Gazilerimiz Artı Medikalı tercih ettikleri halde hiçbir ücret farkı ödemeksizin istedikleri cihazları temin edebileceklerdir.

Ortez, protez vb. gibi cihazların raporları da yine Artı Medikal merkezi tarafından anlaşmalı hastanelerden kolaylıkla çıkarılacaktır.

İletişim ve Adres Bilgileri aşağıdadır.

Erdal İrem

Sabit: 0312 433 5795

GSM: 0533 646 7519

Sağlık Mah. Sağlık 1 Sokak No 19/B

Sıhhıye / Ankara

“Engelli ve Gaziler Protez, Ortez Ücreti Ödemeyecek” üzerine bir yorum
  1. Ağustos 2019 da Hacettepe hastanesinde kol kırılması sebebiyle biopsi oldum, ve ortez işlemi yapıldı. Erdal İrem beyin sahibi olduğu artı medikalden ortez işlemi yapıldı ve hala ücret iadesini alamadım. Her aramamızda bir aya kadar yılbaşı üç aya kadar diyerek salladılar

    Cevapla
Yorum yapın