Atalay Demirci Cem Yılmazın Veliahtı Mı Olacak?

21 Ekim Pazar akşamı Star TV de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programına yaptığı Stand Up gösterisiyle Atalay Demirci vurdu. Demirci Stand Up gösterisine başladıktan 1 dakika sonra juri üyelerinden Hülya Avşar butona basarak beğenmediğini belirtsede ilerleyen dakikalarda Hülya avşar başta olmak üzere diğer juri üyeleri ve salonda bulunan seyirciler Demircinin yaptığı spontane espirileri ayakta alkışladı.

Atalay DEMİRCİ Bu Güne Kadar Neden Tanınmadı?

Juri üyelerinin Atalay Demirciye sordukları ortak soru “bugüne kadar nerelerdeydin” oldu. Demirci bu soruya verdiği cevapta uzun yıllardır stand up gösterileri yaptığını ancak bu güne kadar ekranlara çıkma şansının tanınmadığını söyledi. Atalay Demirci bugüne kadar yüzlerce stand up gösteri yapmış. Yaptığı gösterilerin bir kısmı dünyaca ünlü video paylaşı sitesi olan Youtube’de olan Demircinin vucut dilini iyi kullanması, spontane söylediği espirili laflarıyla Cem Yılmaz’ın tahtını aday olduğu konusunda ortak görüşler bulunuyor.
Gösteri dünyasında “Çuvaldız” lakabıyla tanınan Atalay Demirci’nin bundan sonra gösteri sanatları dünyasında basamakları hızla çıkacağı söylenmekte.

Yorum yapın