50 Yazarlı Bir Aşk Romanı; Sensiz Ölümdür Aşk

Sensiz Ölümdür Aşk /Hazırlayan: Gökmen KÜÇÜKTAŞDEMİR / Roman / Destek Yayınları/ Şubat 2014
50 yazardan 1 roman, 1 Müzik Albümü


Türkiye’de ilk kez 50 yazar bir araya gelerek bir kitap yazdı. “Sensiz Ölümdür Aşk”  adlı roman, “Herkes Biraz Yazar” ismiyle kurulan, çoğunluğu İzmirli bir yazar grubu tarafından hazırlandı.
Bir “Sosyal Sorumluluk” projesi olan Sensiz Ölümdür Aşk adlı roman ve albümünden elde edilecek gelir Ulusal Down Sendromu Derneği’ne bağışlanıyor.

Proje 2011 yılında, gazeteci – yazar Gökmen Küçüktaşdemir’in, çok yazarlı interaktif bir kitap yazma fikriyle başladı. Fikrin çıkış amacı, bir araya gelecek yazarların yazdığı kitaptan elde edilecek gelirin eğitime bağışlanmasıydı. Zamanla projeye destek verenlerin sayısı arttı. Müzisyen Hakan Asılkefeli’nin de gruba katılmasıyla proje büyüdü.
“Sensiz Ölümdür Aşk”  Türkiye’de, 50 kişilik bir yazar grubunun yazdığı ilk kitap olmasının yanında,  aynı adla şarkısı ve klibi olan da ilk kitap aynı zamanda… 14 Şubat 2014’ Sevgililer Günü’nde Destek Yayınları’ndan çıkan “Sensiz Ölümdür Aşk” adlı kitap ve müzik albümü için, o gün İstanbul Ataşehir Optimum Alışveriş Merkezi’nde basın toplantısı düzenlendi. Ardından yurt çapında imza etkinlikleri ile tanıtıldı. TV, gazete ve sosyal medya haberlerinde yer aldı, okurlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Kitap kısa sürede 2. baskıya girdi.
Yazar grubunun içinde; gazeteci, haber spikeri, reklam yazarı, organizasyon şirketi sahibi, Pr ajansı çalışanı, oyuncu, doktor ve mühendis gibi farklı meslek gruplarına sahip insanlar bulunuyor.

“Sensiz Ölümdür Aşk” kitabını yazan “Herkes Biraz Yazar” grubundaki yazarlar:
Alper Baran Esin, Altuğ Selçuk, Aylin Onart, Aynur Kuran, Babacan Pesenkurdu, Bahadır Yüksekşan, Banu Şen, Berna Ergin, Birgen Engin, Burcu Tuna, Didem Baydar,  Dilara Çağlayan, Duygu Erşen, Düşü Bi Yerde (Emre Akdemir, Hatice Çelenk, Alper  Akdeniz, Ece Tüzün, Öznur Usanmaz), Ece Türkmut, Eda Lortlar, Eda Ongün Balık,  Elvan Karanfil, Engin İnce, Erdem Erdoğan, Erhan Gölbey, Esin Sayın Kayser, Filiz  Kahraman, Fulya Demirören, Gökhan Köküşoğlu, Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş  Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Hakan Urgancı, Halil Fincan, Jülal Malhatun Zalma, Kezban Şahin Taysun, Leyla Bal, Manolya Özek, Mehmet Erduğan, Melike Çerçioğlu, Namık Kuyumcu, Necmettin Tetik, Olcay Meşe, Oya Pardak, Selin Tabak, Senem Yazıcı, Şeyda Şentürk, Yeliz Pesenkurdu, Yeşim Kırlı, Zeki Hozer.

Romanın Konusu

Romanda, sinema eğitimi almak için İtalya’ya giden İzmir isimli kadın kahramanın, Romalı ressam Stefano ile yaşadığı aşk anlatılmaktadır. Kavuşamama ve tesadüfler üzerine kurgulanan roman, İzmir ve İtalya’da geçmektedir. Kadın kahraman İzmir, İtalya’da tanıştığı ve aşk yaşadığı Stefano’dan eğitimi bittiği ve ülkesine dönmesi gerektiği için ayrılır. Ancak ayrılıkları sevmeyen İzmir, Roma’dan Türkiye’ye kesin dönüş yaparken ne Stefano’ya bir haber verir ne de kendisine ait bir iletişim bilgisi bırakır. İzmir’in Türkiye’ye gelişinin ardından yaşanan olaylar, Stefano’nun bu ayrılığı anlayamaması ve İzmir’i bulmak için Türkiye’ye gelişini anlatan roman, okuru adeta aşıkların peşinden sürüklüyor…

İlgili Linkler:

http://www.sensizolumdurask.com/

Hakan Asılkefeli’nin “Sensiz Ölümdür Aşk” müzik albümünün klibini dinlemek için tıklayın.

www.youtube.com/watch?v=YIT8CgbhRZk

www.youtube.com/watch?v=4PxcsnzkImc

ONLİNE SATIŞ İÇİN;

http://www.dr.com.tr/kitap/sensiz-olumdur-ask/gokmen-kucuktasdemir/edebiyat/roman/romantik/urunno=0000000580400

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=683872

http://www.idefix.com/kitap/sensiz-olumdur-ask-gokmen-kucuktasdemir/tanim.asp?sid=Y7IW7TE630N0HT70BULT

Yorum yapın