2012 Tesettür Modası

İslami duyarlılığı olan bayanların gözde markası olan Tekbir Giyim, yıllardır tesettür giyimi konusunda Türkiye ve dünya’nın bilinen markalarından biri olmuştur. Aşağıda bir örneğini vereceğimiz videoda  tekbir giyim tarafından düzenlenen “tesettür defilesi”ni izleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012 tesettür modasını belirlemekte bu alanda marka olmuş tekbir giyimin rölü çok büyük. Tekbir giyimin 2012 moda giyiminde kaban ve pardesular ön plana çıkmaktadır.
Tekbir Giyim 2012 Kış Koleksiyonu Defilesi

Öte yandan tesettür giyimin bir diğer moda markası SETRMS 2012 moda tesettür tonlarını kahve renginde kullandı.

1974 yılında temelleri atılan SETRMS, müşterilerinin aldığı övgü ve beğeni kreasyonlarına bir yenisini ekledi. 2011-2012 Sonbahar-Kış kreasyonunda “Kahve Tadında” kolleksiyonunda birbirinden farklı modellere imza atan SETRMS kahve tonlarının ağırlıkta olduğu “Kahve Tadında” koleksiyonu her zaman olduğu gibi yine büyük ilgi gördü. 2003 yılında SETRMS Mağazası ile perakende mağazacılığa KIZILAY İzmir Caddesindeki mağazası ile adım atan SETRMS 2011 yılında 8. yaşında 10. Mağazasını Sincan’da açtı. Ankara, Malatya, Konya, Kayseri, İzmir ve Diyarbakır’da mağazaları bulunan SETRMS başta büyükşehirler olmak üzere mağaza ağını genişletmeye ve hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor.
Setrems 2012 Kış Katalogu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizler çok beğendik. Umarız sizde beğenirsiniz.

Yorum yapın