2012 Şubat otomobil kampanyaları

Her geçen gün otomobil sektörüyle alakalı bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Olumlu gibi gözükebilen bu durum, aslında bir yerde haberleri takip edememe gibi bir sorunsalı da beraberinde getiriyor. Engelliler.gen.tr portalı olarak sizlere en son kampanyaları anında duyurma amacı taşıdığımız için, 2012 Şubat’ında yapılacak kampanyaları da sizlerle paylaşmak istedik. İşte o gelişmeler:

ÖTV farkı yansıtılacak

Bu ay markaların ÖTV oranlarındaki farkı fiyatlarına yansıtması ve yeni yıl zamları beklenirken, ocak kampanyaları tüketiciye ilaç gibi gelecek. Bu kapsamda bazı markalarda 17 bin liraya varan indirimler hayata geçirilirken bazılarında yüzde 14′lük indirim ilan edilmiş durumda. Birçok marka 3 bin liraya varan nakit indirimlerine devam ediyor. Yine sıfır faiz desteği ve 48 aya kadar vade de sunulan fırsatlar arasında. Aralık kampanyalarını ocak ayına taşıyan markalar yeni yılda şu seçenekleri sunuyor:

DACIA: Dacia, yılsonu kampanyasını uzattı. Markanın tüm modellerinde düzenlediği “Dosya Masrafı Yok” ve “Şimdi Al Baharda Öde” avantajları devam ederken Duster 32 bin 900, Sandero ise 21 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

FIAT: Fiat, “Aralık fırsatını kaçırdım” diyenlere cazip indirim ve vade seçenekleri sunuyor. Bu kapsamda marka, Linea’dan Bravo’ya, Doblo’dan Fiorino’ya kadar tüm modellerde “Fiat’tan Şahane Ocak Kampanyası” sloganıyla yeni bir kampanyaya start verdi. Kampanya dahilinde Koç Fiat Kredi desteğiyle 15 bin liraya kadar kredi kullanımlarında 15 aya kadar vadeyle 0 faiz fırsatı sunuluyor. Ayrıca hafif ticari araçlarda peşin alımlarda yüzde 14′e varan indirimler de ocak ayında devam ediyor. 6 bin 900 lirayı aşan indirimlerin sunulduğu kampanya kapsamında Linea 33 bin 590, Albea Sole 26 bin 887, Punto Evo 33 bin 175, Fiorino 22 bin 750, Doblo ise 26 bin 890 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

OPEL: Opel, yılsonu kampanyalarına ocak ayında da devam ederek 2012′ye merhaba diyor. Tüm Opel modellerini kapsayan fırsatlar dahilinde 17 bin liraya varan indirimler dikkat çekiyor. Markanın en küçük modeli olan Corsa’da 4 bin liralık indirimle 32 bin 44 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.4 ve 1.3 litre dizel motorlarda ise indim miktarı 5 bin lira. Yeni Astra HB’de standart modellerde bin, 1.6i 115 beygir Enjoy’da ise 10 bin liralık indirim sunuluyor. Markanın ters açılan arka kapılarıyla dikkat çeken modeli Meriva, 4 bin 500 lira indirimle 43 bin 500 liralık başlangıç fiyatına sahip. Zafira’da 10 bin 688 liralık indirimler sunulurken Insignia’da indirimler tavan yapıyor. Insignia Edition Elegance paketli 1.4 litre 140 beygir modeli, 8 bin 750 lira indirimle 61 bin 153 liralık başlangıç fiyatına sahipken Sports Tourer 2.0 litre dizel (160 beygir) Active Select Cosmo da indirim miktarı 17 bin lirayı buluyor.

RENAULT: Renault, tüm binek modellerinde ve yni Kangoo Multix’te, 24 bin liraya varan kredi tutarı ve 12 ay vade için yüzde 0 faiz avantajı ya da 48 bin liralık krediye 48 aya varan vade için yüzde 0.95 sabit faiz avantajı sunuyor. Marka aylık ödemelerde ise tüm modellerini 300 lira taksitle satarken bunun yanında 5 bin liraya varan indirim fırsatı bulunuyor. Ticari araçlara özel “Düşük Faiz”li ve “Şimdi Al Nisan’da Öde” kampanyası 9 Ocak’ta sona erecek.

Benzin fiyatlarında yaşanan artışın yanı sıra ÖTV’nin de artıyor olması araba almak isteyen kişileri biraz ikileme düşürürken, yapılan bu kampanyalar aksi etki yaparak insanları araba almaya teşvik ediyor doğrusu.

“2012 Şubat otomobil kampanyaları” üzerine bir yorum
Yorum yapın