HALİÇ ÜNİVERSİTESİ, TEKERLEKLİ SANDALYE ÜRETİM EĞİTİMİ İÇİN CARMEN MEDİKAL’İ ZİYARET ETTİ.

Haliç Üniversitesi-Endüstriyel Tasarım-Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr Önder Küçükerman, 35 öğrencisi ile birlikte tekerlekli sandalye metal üretim aşaması ve üretimde kullanılan malzeme bilgisi konularında firmamızı ziyaret etti.

Öğrencilere akülü tekerlekli sandalyenin çalışma prensipleri hakkında geniş bilgi paylaşımında bulunan yöneticimiz Cafer Burun, pek çok akülü ürünü test etme imkanı bulduklarını belirtti..

Öğrencilere, üretimin nasıl yapıldığı hakkında uygulamalı ve pratik eğitim seminerinin Carmen Medikal Showroom’unda verilmesine olanak tanıyan bu uygulamaları yaygın bir şekilde yapılması üniversite, sanayi iş birliğinin temelini oluşturuyor.

Haliç Üniversitesi -Tasarım Bölümü öğrencileri ve Prof. Dr Önder KÜÇÜKERMAN hocamızla yapmış olduğumuz eğitimde üretim esasları üzerine yoğunlaşıldı.

Genç öğrenci kardeşlerimizin ilk defa bir üretim aşamasını görmeleri ve incelemeleri kendileri açısından oldukça verimli oldu. Üniversitelerimiz de öğrencilerin aldıkları teorik eğitimleri, pratik atöyle eğitimi ile tamamlayıp bütünleştirmek ülkemiz üretim standartı ve kalitesinin artmasını sağlayacak önemli bir iş birliğidir..

SANDALYE

 

 

 

 

 

 

Haber Kaynağı: EngelliAVM

Yorum yapın