Tatil Kaş’ta Yapılır

Begonvillerin büyülü bir hava kattığı özel tatil kasabalarımızdan biri olan Kaş, zamanı âdeta durdurarak sakin birkaç güne yelken açmak isteyenler için kapılarını dört mevsim açıyor.

Bir yanda heybetli dağları, diğer tarafta mavinin her tonunu barındıran tertemiz deniziyle, gecesi ve gündüzüyle bambaşka bir dünyayı müjdeleyen Kaş’ta dünyaca ilgi gören su altı dalışları da çok yaygın.

15 dalış okuluyla ve 40 dalış noktasıyla sizlere deniz altı dünyasının da gizemini sunuyor.

30 dakika kalınan su altı dalışlarında denizin sınırsız türdeki canlılarını, uçak ve gemi batıklarını görme şansını yakalayacaksınız.

Kışın da bir başkadır Kaş

Yalnızca yaz aylarında değil, kış mevsiminde de dalışın yanı sıra deniz kanosu, yamaç paraşütü gibi etkinleri sınırsızca yaşayabileceksiniz.

Öte yandan, Xanthos, Aperlai, Nisa ve Gömbe Antik Kentleri ile de gizemli ve otantik bir dünyanın kapısını aralayacaksınız. Yine önemli bir batık kent olan Kekova’yı da tekne turu ile görme şansına şansına sahip olacaksınız.

Nerede kalabilirsiniz?

Otel ve pansiyonlar bir yana, Akdeniz ikliminin avantajlarını göz önünde bulundurarak çadırda da farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, şehre 5 km uzaklıkta bulunan Kaş Camping’i seçebilirsiniz. Hotel Habesos, Clup Çapa Hotel, Club Antiphellos Hotel ve Ekici Otel de en çok tercih edilen mekânlar arasında.

Nasıl gidebilirsiniz?

Antalya’ya 189 km uzaklıkta bulunan Kaş’a Anltalya Otogarı’ndan bineceğiniz otobüslerle yarım saatte ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın