Sahip Olmanız Gereken Ayakkabı Modelleri

 

Siyah topuklu ayakkabılar

İster elbise ile ister etekle… Her yere ve her kıyafete uyum sağlayan siyah topuklu ayakkabılar, birer klasik olmakla birlikte, mutlaka dolabınızda olması gereken bir ayakkabıdır. Düğün, yemek ve benzeri birçok özel günde yine minik siyak elbiseler ile sizi çok şık bir görüntüye ulaştıracaktır.

yilandesenli

Sandalet

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan sandaletlerden bir tane edinin. Böylelikle hem gündüz hem de gece birçok kıyafetinizle uyum sağlayacaktır. Doğru modelde çanta seçimi yaparak çok daha şık bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

Babet

Çok düşük meblağlara da babet bulabilirsiniz. Ancak kaliteli bir babete bir kez ödeme yaparak çok uzun yıllar giyebilirsiniz. Babetler, hem sıcak havalarda hem de daha ılık günlerde kullanımınız için hazır olacaktır.

Gece ayakkabısı

Siyah ya da metalik renklerdeki şık bir ayakkabı, aniden gelen düğün ve benzeri özel günlerde elinizin altında hazır bulunacaktır.

Deri çizme

Klasik çizmeler etek, pantolon, tayt ve daha birçok kıyafetle uyum sağladığı için çok avantajlı bir seçenek oluşturmaktadır. İçinize sinen kaliteli bir çizme bulduysanız, uzun yıllar ayakkabılarınız arasında tahtını koruyacaktır.

Yorum yapın