Merhaba

Merhabalar ENGELLİLER.GEN.TR  sitesi takipçisi ve üyesi  dostlar,

Site de yayınlanan röportajdan sonra site yöneticisi Halil Bey den sitede yazmam için gelen  öneriye  çok sevindim.Seve seve kabul ettim ..Ancak şu ara hem Ülkemizin gündemi hem de benim gündemim çok yoğun olduğu için  ancak zaman bulabildim.Bu arada doğruları söylediğim için dokuz köyden kovuldum ama  onuncu köyü aramak niyetinde  de değilim.Bugün  TV hangi kanalında bilmiyorum bir şeylerle uğraşırken duyduğum bir cümlenin  beni tarif ettiğini farkettim. Diyordu ki ;”benim geri vitesim yoktur,dönmem gerekirse  ilerler ,ilerideki  dönüşten dönerim” ben de bu cümleye ilaveten diyorum ki;” o dönüşten de istersem dönerim”..

Çok şükür bugüne kadar yaptıklarım, söylediklerim nedeniyle vitesi geriye alacak durum yaşamadım.Çok sorun  yaşadım ,ama dönmeyi de düşünmedim. Çünkü doğru bildiklerimi  yaşamıma geçirmeye gayret ettim. İnsanları  kırmayı hiç düşünmedim,kişilerle değil yaptıklarıyla ilgilendim.Ama yaptıklarının yanlış olduğunu söylediğim insanlar durumu genelde kişisel aldılar,hem kendilerini üzdüler,hem de beni yordular.Dikkatinizi çekerim  beni üzdüklerini söylemiyorum,yorduklarını söylüyorum.Üzülmedim .Çünkü hiçbir zaman insanları üzmek için  bir şeyler söylemedim ve yapmadım.Bunları biraz olsun benim kişiliğim hakkında biraz fikriniz olsun diye yazıyorum.

Geçtiğimiz haftada kurucularından olduğum ve Bşk.yrd. olduğum Manisa Otizm Gençlik ve Spor Klübü Derneğimizin  2  Nisan Otizm farkındalık günü etkinlikleri nedeniyle biraz yoğunluğumuz vardı..Sonrasında  bazı  şuursuzların planladığı Savcımızın Şehit  olduğu Çağlayan adliyesindeki eylem vardı ?..

Tüm Türkiyenin elektrikleri kesildi.Hem hayat durdu hem de henüz hesaplanamayan ya da açıklanamayan ama elektrik faturalarımıza eklenince göreceğimiz ciddi bir maddi zarar gördük.Beni en çok şaşkınlığa uğratan da Enerji Bakanımızın açıklaması idi.Böyle bir arızanın (!) görülme olasılığı 86.400 de bir ihtimal olabileceğini söyledi.52 yaşındayım böyle bir ifade duymamıştım.

Çok değerli hukuk insanı Sn.Savcımızı kurtarmak için mi,kaybetmek için mi yapıldığı belli olmayan bir “BAŞARILI” operasyon yapıldı.Sonuç  3 ölü..Olay nasıl oldu? Savcımızı teröristler mi yoksa operasyonu yapan kuvvetler mi vurdu?Otopsi yapıldı mı ?Otopsi sonucu nedir ?Hayatını kaybetmiş bir insan hastaneye götürülüyor,tüm müdahalelere  rağmen kurtarılamıyor,doktorlar ilk açıklamayı yapıyor,sonraki açıklamalar ilk açıklamaları doğrulamıyor, hatta inkar ediyor..vs. vs. benim bir vatandaş olarak kafam çok karışıyor.Bir  de BİMER gibi bir  bilgi edinme sistemi kuran  Devlet bu toplumsal olaylarda bizlerin bilgi edinme hakkına ve ihtiyacına cevap vermiyor.Bu terör olayı bahane edilerek avukatlara  tepki veriliyor.

Sanki bu ülkenin tüm avukatları terörist,tüm savcılar,hakimler ve adliyede çalışan diğer memur ve işçilerin hepsi  zararsız sade vatandaşlarmış gibi davranılıyor.Avukatlar aranmak isteniyor geri kalan personele eski sistem uygulanmak isteniyor üstelik avukatların yasal hakları da ihlal ediliyor.

Bir de İstanbul Ünv. Rektör seçimleri var.Seçilen atanmayacak ise neden seçim yapılıyor.Yeri geldiğinde siyasiler “MİLLETİN İRADESİ “ diyor..

Ha bir de Fenerbahçe Spor Kulübü nün otobüsüne suikast düzenleniyor, facianın eşiğinden dönüyoruz.Bu arada hem Fenerbahçe Kulübüne hem de spor camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Geçtiğimiz günlerde barış süreci vs. vs  arasında seçimlerin silahların gölgesinde yapılabileceğini söylemişti büyüklerimizden biri..

Bu kadar icraat bu sözü doğrulatmak ister gibi..Sizce biz seçimleri yapabilecekmiyiz?? daha seçimlere  iki ay var ..Eğer böyle bir hedef var ise Allahım bizi daha kötülerinden korusun..

Hırs,hazımsızlık,kin,nefret çok kötü duygular..Dünya hepimize yeter..Birlik ve beraberlik zamanı…

Sevgiler,hoşçakalın..

Yorum yapın