Kalp Hastalıkları ve Çeşitleri

Ölüm nedenleri arasında en fazla rastlanan hastalık çeşitlerinin başında kalp hastalığı gelir. 21. Yüzyılın getirdiği yaşam koşulları nedeniyle daha az hareket ediyor, düzenli ve uygun beslenemiyor, stresli bir yaşam sürüyoruz. Tüm bunların sonucu olarak kalp hastalığı kapımızı çalıyor.

Peki nedir bu kalp hastalıkları, kaç çeşit kalp hastalığı vardır?

Kalp hastalığı birçok türü vardır ve bunlar çeşitli yollarla kalbi etkileyebilir. Ama kalp hastalığı tüm çeşitleri ile son sorun, bir şöyle veya böyle, bunlar kalbin pompalama hayati eylem bozabilir olabilir.
Kalp nasıl çalışır – 15 dakika astar
Kalbin hızlı bir gözden geçirme ve nasıl çalışır?

Ortak kalp sorunları kısa bir araştırma
Ortak kalp sorunları bir anket: kapak hastalığı, kalp kası hastalıkları (kardiyomiyopati), koroner arter hastalığı ve kalp aritmileri.
Kalp hastalığı Derinlik içinde

Koroner Arter Hastalığı
Hayatta kalan ve gelişen sonra koroner arter hastalığı varsa hem sizin hem de doktor anlamına doğru şeyler yapmak zorundasınız. Burada koroner arter hastalığı, anjin hakkında bilmeniz gerekenler ve kalp krizi’s.

Kalp yetmezliği

Çalışmada çalışmanın iki şey: 1) kalp yetmezliği için uygun tedavi aldıktan sonra daha iyi hissediyorum ve daha uzun yaşamak, ve 2) çoğu doktor uygun tedavi vermek başarısız kılar. İşte bilmeniz gerekenler.

Kalp ritim problemleri
Kardiyak aritmi üzerine bir astar – PVC, atriyal fibrilasyon, SVT, İst, ve diğer kalp aritmileri – sebepleri, ürettikleri belirtileri ve nasıl tedavi edilmelidir.

Kolesterol ve trigliserit Bozuklukları

Yüksek kolesterol ve yüksek trigliserit, iyi kolesterol ve kötü kolesterol-onlar önemli ama kafa karıştırıcı. Hepimiz burada bunu düzeltmek çalışın. Kaynakwh webhatti.com: Kalp Hastalığı Nedir? Kalp Yetmezliği Nedir? Kalp Hastalığı Çeşitleri

Kadınlar ve Kalp Hastalıkları

Kalp hastalığı sayıda kadın bir killer. Kötüsü, kalp hastalığı kadınların tür ve hangi kadın kalp hastalığı davranır yolları olsun genellikle erkeklerde daha farklıdır. Size kadınlarda kalp hastalığı hakkında burada ne bilmeli bulabilirsiniz.

Çeşitli Kalp Sorunları
Makaleler dysautonomias, perikardit, kapak hastalığı da dahil olmak üzere çeşitli konularda, ve diğerleri.

Yorum yapın