Gökçeada Hakkında

Gökçeada o eşsiz mavisi ile yeşili barındıran nadir adalardan birisidir. Mükemmel ve eşsiz doğası ile bir çok turistin ilgisini çekmektedir Gökçeada. Peki Gökçeada’ya nasıl gidilir? Nerede kalınır hiç araştırdınız mı? Biz sizin için araştırıp tüm bu bilgileri size sunuyoruz.

Gökçeada’ya Ulaşım;

Gökçeada’ya iki şekilde ulaşmanız mümkündür. İsterseniz Eceabat-Kabatepe Limanını kullanabilir isterseniz de Çanakkale üzerinden Gökçeyada’ya ulaşabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken en önemli şey kış ve yaz aylarında gemilerin sefer saatlerinin değişmesidir. Bunun içinde ilgili yerleri arayarak bu saatleri öğrenmeniz sizin yararınıza olacaktır. Her iki yerden de gelmek isterseniz yapacağınız gemi yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat sürecektir. Kuzulimanı’na ulaştığınızda ise hemen liman önünde bekleyen taksi,dolmuş ve belediye otobüslerini Gökçeada’ya merkeze veya çevre köylere gitmek için tercih edebilirsiniz.

Gökçeada’da Gezilecek Yerler;

Gökçeada’ya ulaştığınızda nerelere gidebilirim gibi bir soru kafanızda belirdi ise, bu sorunun cevabını bulabileceğiniz yerleri sizler için araştırdık. Bu yerler ise şunlardır. Yeni Bademli Höyüğü, Aydıncık Sahili, Yıldızköy, Marmaros Şelalesi, Tuz Gölü, Kuzu Limanı, Karayolları Çeşmesi, Kaşkaval Burnu(Peynir Kayalıkları) ve Laz Köyü Gökçeada’nın gezilecek yerleri arasındadır.

Gökçeada’da Nerede Kalınır?

Yukarıda saydığımız yerleri bir günde gezmeniz olanaksız. Gökçeada’yı da tümüyle gezmek istiyorsunuz. Ama nerede kalabiliriz sorusununda cevabını arıyorsunuz işte Gökçeada’da kalınabilecek bütçenize uygun bilinen moteller ve pansiyonlar.Bir hatırlatma yapalım, Gökçeada büyük bir yer ve sadece merkezde değil civar köylerde de kalabilirsiniz. Gezi planınıza ve ihtiyacınıza göre en uygun yeri seçebilirsiniz. Biz sizin merkezde kalabileceğinizi varsayarak hem ulaşım hem de sosyal olarak daha çok imkana sahip olduğundan merkezdeki otelleri size sunuyoruz.

  • Ada Otel
  • Pegasus Otel
  • Taş Konak
  • Zeus Otel
  • Yeşil Vadi Pansiyon
  • Taşkın Otel

 

Bu oteller Gökçeada’da en çok tercih edilen ve bilinen otellerdir. Gökçeada hakkında tüm bilgileri verdikten sonra artık size sadece adayı gezmek kalıyor

Yorum yapın