GENÇ KIZLAR DÖVMELİ ERKEKLERE BAYILIYOR

İnsanların dünya çapında kullandıkları en dikkat çekici özelliği, Tattoo (dövme) uygulamalarına yüksek oranda ilgi duymasıdır. Daha çok tercih edilen bir tür olan ve dövme yaptıran kişi tarafından seçilen, başka birisine hitap eden güzel sözleri vücudun herhangi bir bölgesine yazdırmaktadır. Hitap edilen kişi bir kız ise dövmeli erkeklere daha çok ilgi duydukları da söylenebilir. Erkekler tarafından yaptırılacak dövme sevdiği bir kız içinse kesinlikle iyi düşünülmelidir. Çünkü kız arkadaşınızdan ayrıldığınız zaman kalıcı dövmelerin vücuttan tekrar çıkarılması oldukça masraflı ve uğraş isteyen zor bir durumdur. Bunun için kişiye hitap eden dövme yaptırmadan önce ilişki hayatınızı baştan göz atmalısınız. Durumuzun riskli ya da belli değil ise kızların, erkekler üzerinde güzel durduğunu düşündüğü birçok model bulunmaktadır.
Çoğu kızın ilgi duyduğu dövmeli erkeklerin bir özelliği, dövmeden çok dövmenin nereye yapıldığı önemidir. Kız arkadaşınızın dövmeye göre sevdiği bölgeyi çeşitli yollardan öğrenerek, beğendiği yere dövmeyi yaptırırsanız, sizin için daha sağlıklı bir yöntem olacaktır. Çünkü insan vücudunda her yere dövme yapılabilir ve kızların beğenmediği, yakıştıramadığı yerler de mevcuttur. Kızlar için genel olarak seçilen bölge, kendileri için yazılan yazının en güzel durduğu düşündüğü kol bölgesidir. Bazı kızların hoşlandığı sembolik dövmeler işin içine giriyorsa, dirsek bölgesinin dâhil olması da dövmenin hem sizin için hem de kız arkadaşınızın için daha güzel gözükmesini sağlayacaktır. Kol dışında yapılan bir diğer bölge, isminizin yazıldığı kalp bölümünün üstüdür. Bu bölgeye yazılan her yazıya genç kızlar kesinlikle erkeklere bayılmaktadır. Kalp bölgesi dışında, büyük boylu dövmelerin kızlar tarafından da onaylandığı yer sırt tarafıdır. Dövmenin daha dikkat çekici gözükmesi ikiniz içinde beğendiğiniz kategoride yer almaktadır.

Bölge konusu hakkında bilgi verdikten sonra, kızlar için seçilen dövme türü ve rengi erkekler üzerinde ayrı bir özellik taşımaktadır. Seçimin iyi yapılması durumunda kız arkadaşınızın size daha çok bağlanacağından emin olabilirsiniz. Çünkü onun sevdiği modeli, rengi, kendisine hitap eden yazıyı siz vücudunuzda ölümsüzleştirmiş bulunmaktasınızdır. Kızların daha çok ilgi duyduğu model, daha önce de belirttiğimiz gibi kendilerine özel semboller ve yazılar olmaktadır. Bunun dışında renk bakımından kendinize özel renginiz varsa o renk ön planda olmalıdır. Genç kızların genel olarak beğendiği renkler, göze çarpıcı renkler olarak sınıflandırılabilir. Bunun dışında koyu renk üzerine ağırlık verirseniz ve kız arkadaşınız koyu renkleri beğenmese bile kalıcı dövme olduğu için renk bakımını umursamayabilir.
Genç kızlar dövmeli erkeklere ilgi duydukları için dövme yaptırmadan önce konu hakkında bilgi edinmeniz, her şey için daha iyi olacaktır. Yazımızda bahsettiğimiz dövme türü, modeli, rengi ve dövme üzerinde ve kızlar üzerinde etkili olan her unsur önem taşımaktadır. En önemlisi kız arkadaşınız için yaptırmak istiyorsanız, kendisine danışarak veya iyi şekilde araştırma yaparak Dövme yi yaptırmalısınız.

 

Yorum yapın