Engelliler için yaşamı kolaylaştıran ürünler, Tekerleklisandalyedunyasi.com’da

Biz Kimiz? Hakkımızda!

Biz bedensel engellilere özel, tüm yaşamsal ihtiyaçlarına yönelik yüzlerce ürünü tek bir çatı altında satışa sunan ve online satış yapan web sitesiyiz.

Üstlenmiş olduğumuz misyon ile, türkiyede (dünyada) kendini marka olarak kanıtlamış 60’a yakın markanın bine yakın ürününü tek bir çatı altında en uygun fiyat garantisi ile müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Bizim, İstanbul Outlet Park alışveriş merkezinde 125 metrekare çok özel bir showromumumuz bulunmaktadır. Bu showroomda müşterilerimiz, Birbirinden farklı 60’a yakın model tekerlekli sandalyeye (akülü-manuel-çocuk) dokunabiliyor, görebiliyor, deneyebiliyor ve karşılaştırabiliyorlar.

En ucuz fiyat garantisi, peşin fiyatına taksit imkanı, kaliteli hizmet ve yüksek müşteri memnuniyeti sunduğumuz internet sayfamızı mutlaka ziyaret etmenizi ve detaylı incelemenizi rica ederiz. (www.tekerleklisandalyedunyasi.com) Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür ederiz. Umarız ki; sizin içinde ihtiyacınıza uygun olan bir ürünü en iyi fiyat imkanı ile sunabiliriz.

Yorum yapın