ENGELLİDEN ARABA İLAN SİTESİ

 

Engellilerin araçlarını satabilecekleri bir ilan sitesinden hareketle kendisi aynı zamanda bir Gazi olan Sn. İbrahim LALE, Engellidenaraba.Com sitesini hayata geçirdi.

Engellidenaraba.com kullanıcıların kesintisiz ve yüksek kaliteli hizmet sunan, güncel ve detaylı ilanları ile ziyaretçi potansiyeli ile en hızlı sonuç veren engellilerin ihtiyaçlarını karşılayan bir ilan sitesidir.

2014 yılında faliyete başlayan ilerleme ve gelişme prensibi ile faaliyetlerine devam edecek olan Engellidenaraba.Com Sadece engelliler için Hizmet vermektedir.

Engellidenaraba.Com’un en büyük amacı kullanıcılarının güncel ilanlar arasında arama yaparak ihtiyaç duydukları ilanlara kolayca ulaşabilmeleri, ve engelli araçlarını hızlı ve pratik bir şekilde satabilmeleridir. Engellidenaraba.Com bu amaçtan yola çıkarak sürekli büyüme ve iyileşme yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedeflemektedir.

Sitede; Otomobil, Kiralık Araç, Akulu Tekerlekli Sandalye, Manuel Tekerlekli Sandalye, Scooter, Yedek Parçalar, Medikal Ürünleri, Minder Grubu, Aküler, Şarj Cihazları, Kumandalar, Motorlar, Lastikler Ve Jantlar, Tekerlekler, Otomobil ve Minibüs Donanımı, Yılsan Engelli Araçları kategorileri yer alıyor.

Siz de Engellidenaraba.com’a üye olarak ücretsiz İlan ekleyebilir ve Güncel ilanlar arasında arama yaparak ihtiyaç duyduğunuz İlanlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Siteye Gözatmak İçin Tıklayınız: www.engellidenaraba.com

Yorum yapın