Cenk & Erdem İkilisi Muhabbet Rekoru

Radyo tutkunlarının vazgeçilmez isimleri Cenk Erdem ikilisi guinness rekorlar kitabı’na girmek için kolları sıvadı. Tam yamına 52 saat aralıksız muhabbet edilecek rekorun kırılıp kırılmayacağı şimdiden merak konusu haline geldi.

Radyo ve eğlence dünyasının fenomenlerinden Cenk & Erdem, internet üzerinden dünyanın en uzun muhabbet rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Yıllardır radyo ve televizyonlarda muhabbetin en eğlencelisini gerçekleştirerek büyük bir dinleyici kitlesi oluşturan Cenk & Erdem’in 52 saatlik rekor denemesinde, NESCAFÉ 3’ü1 arada da ikiliyi tüm bu süre boyunca zinde ve canlı tutacak. 13 Nisan Cuma günü öğle saatlerinden 15 Nisan Pazar günü akşam saatlerine kadar sürecek olan ve Guinness Dünya Rekoru™ yetkilileri de eşlik edecek.

Rekor denemesi sırasında www.muhabbetrekoru.com sitesi üzerinden çok sayıda aktivite de gerçekleştirecek olan ikili, böylece muhabbet rekorlarını aynı zamanda interaktif bir deneyim haline de getirecek. Cenk & Erdem, bir yandan bol bol kahve içerken, diğer yandan stüdyolarına internet üzerinden kabul edecekleri konuklarla “soru-cevap”, “sosyal medyada yüklenen fotoğraflardan karakter tahlili”, “sessiz sinema tahmin yarışması”, “şarkı çalıp tahmin ettirmece”, “radyo tiyatrosu” gibi birbirinden eğlenceli oyunlar oynayacak.

Yorum yapın